Horaris: dilluns, dimarts i dijous de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h.
Dimecres de 9:00h a 18:00h. Divendres de 9:00h a 17:00h.

Nota legal

Nota legal

1. DADES IDENTIFICATIVES.


En compliment amb el deure d'informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es faciliten les següents dades: El titular de www.clinicadentalempuriabrava.cat és Centre Clínic i Dental Empuriabrava, S.L.P., amb domicili a aquests efectes a la Plaça Alberes Comercial, 44. 17487 Empuriabrava, amb número de NIF: B55282313. Correu electrònic de contacte: info@clinicadentalempuriabrava.cat, tel. 972454952.


2. PROTECCIÓ DE DADES.


Centre Clínic i Dental Empuriabrava, S.L.P. compleix amb les directrius de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Reial Decret 1720/ 2007 de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica i altra normativa vigent en cada moment, i vetlla per garantir un correcte ús i tractament de les dades personals de l'usuari. Per a això, al costat de cada formulari de recull de dades de caràcter personal, en els serveis que l'usuari pugui sol·licitar a Centre Clínic i Dental Empuriabrava, S.L.P., farà saber a l'usuari de l'existència i acceptació de les condicions particulars del tractament de les seves dades en cada cas, informant de la responsabilitat del fitxer creat, l'adreça del responsable, la possibilitat d'exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, la finalitat del tractament i les comunicacions de dades a tercers si escau. Així mateix, Centre Clínic i Dental Empuriabrava, S.L.P. informa que dóna compliment a la Llei 34/2002 d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic i li sol·licitarà el seu consentiment al tractament del seu correu electrònic amb finalitats comercials en cada moment.


3. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.


Centre Clínic i Dental Empuriabrava, S.L.P. és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc...), titularitat de Centre Clínic i Dental Empuriabrava, S.L.P. o bé dels seus llicenciands. Tots els drets reservats. En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de Centre Clínic i Dental Empuriabrava, S.L.P.. L'USUARI es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de Centre Clínic i Dental Empuriabrava, S.L.P.


4. ENLLAÇOS.


En el cas que en www.clinicadentalempuriabrava.cat es disposessin enllaços o hipervincles cap a altres llocs d'Internet, Centre Clínic i Dental Empuriabrava, S.L.P. no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas Centre Clínic i Dental Empuriabrava, S.L.P. assumirà responsabilitat alguna pels continguts d'algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè.


5. LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT.


Centre Clínic i Dental Empuriabrava, S.L.P. no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu, errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.


6. MODIFICACIONS I ACTUALITZACIONS.


Centre Clínic i Dental Empuriabrava, S.L.P. es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda al web, de la configuració, disponibilitat i presentació d'aquesta.