Horaris: dilluns, dimarts i dijous de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h.
Dimecres de 9:00h a 18:00h. Divendres de 9:00h a 17:00h.
TRACTAMENTS

Solucions adaptades a cada necessitat

TRACTAMENTS

Estètica dental

Sovint el nostre somriure és la millor carta de presentació davant la societat. Per tant els tractaments no només han de solucionar els problemes de salut bucodental dels pacients sinó que a més ho han de fer millorant l’estètica del seu somriure.

L’odontologia estètica és una de les disciplines més creatives en odontologia. Són moltes les tècniques disponibles per crear un somriure bonic i natural. La clau de l’èxit està en destriar quines són les més adients en cada cas en particular fent servir el procediment més conservador i respectuós per a les dents naturals del pacient.

Disseny digital del somriure

El disseny digital del somriure ens permet estudiar per ordinador a partir d’un software específic la posició, forma i tamany de les dents en relació a la forma de la cara. Podem modificar de forma virtual i visualitzar-ho directament a la pantalla de l’ordinador junt amb el pacient tots els canvis necessaris per obtenir la millor línia de somriure. A partir d’aquesta informació fem una simulació del tractament per acabar de definir totes les passes necessàries per assolir l’objectiu desitjat, un somriure estètic i natural.

Emblanquiment dental

El blanquejament dental profesional permet aclarir el color natural de les dents deixant un somriure més blanc i lluminós. Actua gràcies a l’oxigen que llibera el gel de blanquejament que elimina les tincions que es depositen a la superfície de l’esmalt dental responsables de l’enfosquiment de les dents.

Fem servir gels de blaquejament Opalescence®, líder mundial en investigació i amb la més àmplia gama de productes. Volem destacar que aquest sistema de blanquejament és totalment segur i que no perjudica l’esmalt natural de les dents.

 

 

Laminats de composite

Una de les millors opcions per lluir un somriure bonic són els laminats de composite. Es tracta d’una excel·lent alternativa als laminats de ceràmica i a dia d’avui són el màxim exponent d’odontologia estètica donat que és el propi especialista en odontologia estètica el que dissenya i confecciona artesanalment el laminat directament sobre la dent del pacient.

Existeixen moltes formes, tècniques i combinacions de materials per realitzar un laminat de composite. La nostra filosofia de treball consisteix en respectar al màxim l’integritat de la dent i disposar de totes les possibilitats i coneixements necessaris per poder oferir el millor tractament en cada cas. Això obliga a una formació específica i a l’utilització de materials de reconstrució dental de primer nivell, fugint de materials low cost.

Aquestes tècniques es realitzen habitualment en 1 sessió sense necessitat d’administrar anestèssia local.

Laminats de ceràmica

Els laminats de ceràmica són unes fines de porcellana que s’adhereixen a la part visible de les dents per aconseguir una excel·lent millora de l’aspecte del somriure. El seu disseny permet modificar la forma, el color i la posició de les dents naturals al igual que amb els laminats de composite. Com a principals avantatges destaquem que no es desgasten, no es tenyeixen i no canvien de color amb el temps.

Les ceràmiques d’última generació es comporten d’una manera similar a l’esmalt oferint un aspecte molt natural. Els nostres tècnics de laboratori constitueixen una part importantíssima del nostre treball diari i també dels nostres èxits. Només confiem els tractaments dels nostres pacients a laboratoris homologats amb ceramistes de primer nivell.

La preparació necessària a realitzar és ultraconservadora amb l’ajuda del microscopi dental i en la majoria de casos no requereix cap modificació de la superfície de l’esmalt del pacient.