Horaris: dilluns, dimarts i dijous de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h.
Dimecres de 9:00h a 18:00h. Divendres de 9:00h a 17:00h.
TRACTAMENTS

Solucions adaptades a cada necessitat

TRACTAMENTS

Implants

Què és un implant?

Els implants són unes arrels artificials de titani pur que es coloquen a l’os mandibular o maxil·lar creant una base sòlida per restaurar desde dents individuals a tota la dentadura.

La implantologia representa una de les àrees de l’odontologia que més ràpidament ha evolucionat en els últims anys fet que ha provocat que cada cop siguin més les persones que opten per restaurar les seves dents absents amb implants.

Des d’un punt de vista funcional, els implants dentals són similars a les nostres dents naturals fet que ens permet mastegar amb total comoditat, somriure, parlar i, en definitiva, sentir la mateixa seguretat que amb les nostres pròpies dents.

Quins implants fem servir?

Existeixen molt tipus diferents d’implants i de tècniques per col·locar-los. A la nostra clínica fugim dels materials low cost que generen problemes mèdics importants a curt i llarg plaç.

A Clínica Dental Empuriabrava, el nostre equip de cirurgians han seleccionat els implants BTI com a sistema d’implants de qualitat per als nostres pacients.

BTI - Biotechnology InstituteEs tracta d’una empresa líder en innovació biomèdica reconeguda a tot el mon que:

  • Disposa de la més amplia gama de varietat de diàmetres i longituts d’implants, fet que ens permet oferir-li el tractament més adient al seu cas.
  • Destaca per oferir la màxima qualitat i superar els estàndards europeus i de la FDA americana.

La combinació única dels implants BTI i el sistema PRGF crea la millor superfície bioactiva del mercat, fet que provoca un creixement ossi de major qualitat al voltant dels implants.

Solucions a mida

Cada pacient és avaluat conjuntament per l’equip de cirurgians i odontòlegs especialistes en pròtesi sobre implants per tal de oferir el tractament més adeqüat per a cada situació clínica particular.

Em falta una dent:

Em falta una dentL’absència d’una dent degut a pèrdua òssia per periodontitis, càries molt avançada o un traumatisme pot causar un impacte a nivell estètic o funcional important. L’implant dental té com a finalitat la substitució de la dent perduda d’una manera fixe, estable i conservadora donat que no serà necessari realitzar tractaments addicionals a les dents veïnes com corones o afegir-hi ganxos amb pròtesis de treure i posar.

Em falten poques dents:

Em falten poques dentsQuan perdem dents disminueix la capacitat funcional de mastegar els aliments i porta com a conseqüència una digestió més dificultosa i una sobrecàrrega de les dents remanents. Afortunadament disposem de diverses opcions per substituir les dents perdudes, com pròtesis de treure i posar o ponts sobre dents veïnes. Sens dubte la més adient en la majoria de casos és reemplaçar-les amb un pont sobre implants ja que és la manera més natural de tornar a mastegar amb tota naturalitat.

Em falten totes les dents:

Em falten totes les dentsAvui en dia, els pacients que han perdut totes les dents sigui al maxil·lar superior, la mandíbula o bé a ambdues arcades poden beneficiar-se de la funcionalitat i estètica que aporta una rehabilitació complerta amb implants. Les clàssiques pròtesis complertes de treure i posar estan ampliament superades per les rehabilitacions fixes sobre implants, millorant enormement la qualitat de vida dels nostres pacients.

Tinc pos os:

Tinc poc osEn alguns casos, on a més de perdre’s les dents s’ha produït una gran reabsorció òssia, és necessari aplicar tècniques complementàries als implants. Aquestes tècniques de regeneració òssia mitjançant biomaterials i els factors de creixement del propi pacient (PRGF) facilita el creixement de nou os que permet finalment col·locar els implants.

Dents en 1 dia:

Per als pacients més exigents, Clínica Dental Empuriabrava ofereix la possibilitat de reemplaçar les dents absents amb una nova pròtesi sobre implants fixe en 24 hores. D’aquesta manera el pacient pot gaudir d’un bon resultat estètic i funcional amb un mínim temps d’espera.

No tots els pacients poden beneficiar-se d’aquesta tècnica, per saber-ho és necessari realitzar una complerta valoració clínica, radiològica i funcional.

Implantologia assistida per ordinador

Els avenços tecnològics aplicats a l’odontologia ens permeten diagnosticar i planificar cada cas a partir de models tridimensionals obtinguts a través d’una radiografia digital de la seva boca.

Disposem d’un potent software de cirurgia d’implants guiada per ordinador (BTI Scan III i Galileos Implant) que ens possibilita la realització d’una plantilla quirúrgica per col·locar els implants amb major seguretat i precisió.