Horaris: dilluns, dimarts i dijous de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h.
Dimecres de 9:00h a 18:00h. Divendres de 9:00h a 17:00h.
Especialistes

en totes les edats

Som un equip multidisciplinar integrat per odontòlegs especialistes en tots els camps de l'odontologia moderna

Tracte proper

i de qualitat

Ens esforcem en escoltar i entendre les necessitats dels nostres pacients
 

Amb la tecnologia

més moderna

A la nostra clínica trobaràs un equip de professionals que t'oferiran una odontologia d'alta qualitat adaptada a les noves tecnologies

Amb el millor

FINANÇAMENT

Oferim un servei de finançament a mida que ens permetrà d’una manera rápida i cómode gestionar la sol·licitud de crèdits

vídeos

Coneix tots

els nostres tractaments

Un equip de professionals al teu servei

 

LA NOSTRA FILOSOFIA

Practiquem l’odontologia anomenada “slow dentistry”, es tracta d’un estil d’odontologia en el que ens prenem tot el temps necessari per escoltar al pacient, fer un bon diagnòstic i una planificació individualitzada que derivarà en un tractament estable a llarg plaç.

Tractem els pacients com si fóssim nosaltres mateixos en un ambient agradable i personalitzat, aplicant amplis coneixements científics i tecnologia d’última generació.

Considerem que les nostres dents continuen sent úniques i irrepetibles i és per això que hem d’aprendre a cuidar-les i netejar-les per tal que que puguin fer la seva funció durant tota la vida. És per això que la prevenció en odontologia continua sent la clau per conservar les nostres dents i genives en perfectes condicions de salut i poder arribar així a edats avançades amb totes elles sanes i funcionals en boca.

Ens agrada fer les coses ben fetes. Sentim passió per l’excel·lència en el nostre treball. També ens encanta crear un ambient agradable a la consulta i que els nostres pacients sentin la tranquil·litat que la seva salut bucal està en bones mans.

Últimes

Notícies

ESTUDI FOTOGRÀFIC

08/02/2022

Ja disposem d'un nou estudi fotogràfic professional on podem fer fotos i vídeo...

Dentosofia i Equilibrodoncia

14/11/2021

Amb l'objectiu de cobrir la demanda creixent de tractaments integradors, la Dra....

Veure-les totes