Horaris: dilluns, dimarts i dijous de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h.
Dimecres de 9:00h a 18:00h. Divendres de 9:00h a 17:00h.
TRACTAMENTS

Solucions adaptades a cada necessitat

TRACTAMENTS

Medicina estètica

Medicina estètica

En Clínica Dental Empuriabrava pots millorar el volum i el perfil dels llavis, la textura de la pell, la flaccidesa dels solcs, la mandíbula i el coll... i sense cirurgia.

Amb els tractaments de medicina estètica no invasius s'obtenen resultats progressius sense necessitat de sotmetre's a un procediment quirúrgic. Els nostres tractaments mèdics ressalten la bellesa i l'harmonia de la cara i el cos. Ja des de la primera consulta et proposarem els tractaments que millor s'adaptin a les teves necessitats.

També oferim tractaments de medicina estètica corporal, com el rejoveniment de mans, mesoteràpia corporal i tractaments capil·lars.

Descobreix tots els tractaments de medicina estètica:

 • Mesoteràpia facial (de cara, coll i escot)
  És una tècnica de rejoveniment, tonificació i revitalització de la pell de la cara, el coll, l'escot i les mans a base de microinfiltraciones de substàncies antienvejecimiento i antiflacidez que assegura una millor penetració i absorció del tractament.
  Les substàncies que més utilitzem en la nostra clínica són àcid hialurònic, vitamines i plasma ric en factors de creixement (PRGF).
 • Peeling químic
  El peeling consisteix en l'aplicació sobre l'epidermis de diverses substàncies per a provocar la descamació de diverses capes de pell i, d'aquesta forma, aconseguir una renovació global de la pell.
 • Toxina botulínica o bótox
  Vistabel és el nom comercial d'una proteïna natural que, en ser injectada en dosis molt petites en els músculs facials, inhibeix els impulsos nerviosos que els arriben i impedeix que es contreguin. D'aquesta forma, es produeix una relaxació que atenua les arrugues i les línies d'expressió, evita que reapareguin i rejoveneix instantàniament l'aspecte general de les zones tractades. Els efectes del bótox comencen unes 48 hores després de la seva aplicació i es mantenen entre quatre i cinc mesos.
  Els resultats del bótox fan que la cara recuperi un aspecte relaxat i juvenil, sense perdre en cap moment la naturalitat
  .
 • Rinomodelación sense cirurgia
  Es tracta d'una nova tècnica de farciment que permet remodelar el nas sense cirurgia. Habitualment s'utilitzen materials reabsorbibles (més concretament, àcid hialurònic). Amb aquesta tècnica podem remodelar el dors nasal o bé millorar la posició de la punta del nas.
 • Fils tensors
  És un tractament ideal per a persones que necessiten elevació i reposició dels teixits facials i del coll però que encara no són candidates per a un lifting quirúrgic. Aquests fils es caracteritzen per ser l'alternativa més natural i fisiològica al lifting clàssic gràcies al seu mínim grau de invasividad, a la senzillesa de la tècnica i als resultats estètics.