Horaris: dilluns, dimarts i dijous de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h.
Dimecres de 9:00h a 18:00h. Divendres de 9:00h a 17:00h.
Notícies

Us mantenim informats

Dentosofia i Equilibrodoncia

14/11/2021

Amb l'objectiu de cobrir la demanda creixent de tractaments integradors, la Dra. Laura Garriga incorpora a la seva cartera de serveis la Dentosofia i equilibrodoncia. 

La Equilibrodoncia és un tractament ortodòntic innovador que busca l'equilibri funcional de la boca fent servir mètodes naturals i no invasius. 

La Dentosofia és una terapia dental que complementa la Equilibrodoncia. Consisteix en pendre consciència de la relació entre la nostra oclusió i com interactuem amb el nostre entorn i amb nosaltres mateixos. 

El tractament amb l'equilibrador assoleix una eficaç reeducació de les funcions bucals armonitzant el sistema masicatori i equilibrant la relació dels maxil·lars amb el crani beneficiant per tant, la nostra postura corporal.

Amb aquesta terapia podrem corretgir o equilibrar problemes posturals i hàbits nocius que tenen relació amb patologies orgàniques com:

-Cefalea i migranyes

-Bruxisme i dolor articular (ATM)

-Dèficit d'atenció i hiperactivitat 

-Símdromes posturals (mal d'esquena, cadera, escoliosi....)

-Roncopaties i malalies otorrinolaringològiques

-Alteracions de l'equilibri

-Patologies al·lèrgiques de les vies aèries 

Gràcies a la combinació de la dentosofia i equilibrodoncia oferim un tractament integrador a tots els nivells tan físic com emocional.

Us hi esperem!!