Horaris: dilluns, dimarts i dijous de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h.
Dimecres de 9:00h a 18:00h. Divendres de 9:00h a 17:00h.
TRACTAMENTS

Solucions adaptades a cada necessitat

TRACTAMENTS

Odontologia digital

ODONTOLOGÍA DIGITAL

Continuant amb el nostre entusiasme i compromís de proporcionar els millors i més còmodes tractaments dentals, ja comptem amb l'escàner intraoral més avançat de l'mercat, el Primescan de Sirona.

Ja fa temps que a Clínica Dental Empuriabrava apostem per incloure la tecnologia digital CAD / CAM de forma parcial en el nostre dia a dia. Avui, podem gaudir d'un flux de treball completament digital gràcies al nostre nou escàner intraoral, entrant de ple en l'era de la nova Odontologia Digital.

Gràcies a la captura digital d'imatges en 3 dimensions, podem prendre els registres de les dents a través d'una petita càmera de vídeo. El sistema captura 50000 imatges de gran precisió en 3 dimensions per segon, i les fusiona automàticament a la pantalla de l'ordinador. Sense necessitat d'utilitzar pastes d'impressió ni cubetes.

¿Què és el Primescan?

És un escàner 3D digital que, principalment, ens permet prendre impressions digitals necessàries per a casos d'ortodòncia, odontologia restauradora, corones i ponts, carilles de ceràmica o bé pròtesi sobre implants. D'aquesta manera, en molt pocs minuts, i de forma molt còmoda, obtenim una reproducció digital exacta de les dents dels nostres pacients.

Avantatges de l'escàner intraoral

  • Presa de mesures digitals exactes en qüestió de pocs minuts.
  • No s'utilitzen pastes i ni cubetes d'impressió, evitant així les molèsties que s'associen a aquest procediment.
  • Tindrem una visió clara de com va a quedar el treball.
  • Menys visites i més curtes a la consulta, per la precisió obtinguda.
  • S'eliminen els errors derivats de la impressió amb pastes, buidat de models en guix i transport, minimitzant així imprecisions.
  • Planificació de casos complexos combinant-los amb imatges de TAC i confecció de guies quirúrgiques.
  • Comunicació molt senzilla entre tots els integrants de l'equip.

 

ODONTOLOGIA DIGITAL