Horaris: dilluns, dimarts i dijous de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h.
Dimecres de 9:00h a 18:00h. Divendres de 9:00h a 17:00h.
TRACTAMENTS

Solucions adaptades a cada necessitat

TRACTAMENTS

Odontologia holistica

ODONTOLOGIA HOLISTICA I NEUROFOCAL

Tots ens podem beneficiar d'una odontologia més ecològica, integrativa i energètica. L’odontologia Holística i Neurofocal incideix directament en aquest aspecte ja que treballa la persona, la seva boca i les seves dents d'una manera integral i holística, considerant que tot forma part del mateix ésser.

El cos humà i la boca

Aïllar la boca de la resta del cos és tradicionalment un greu error de l'odontologia i la medicina en general. Les malalties i alteracions de la boca i les dents poden repercutir en la resta del cos a través del sistema nerviós i del teixit connectiu, i de la mateixa manera, qualsevol malaltia que afecti a una part del cos pot predisposar a una alteració de la boca i les dents. És per aquest motiu que hem de tenir molta cura de l’estat de salut de la nostra boca i les dents així com realitzar els tractaments mes conservadors que siguin possible amb materials altament biocompatibles.

Com ho fem?

  1. Localitzem focus irritatius ja existents en la boca estudiant la seva possible relació amb qualsevol malaltia que presenti la persona.
  2. Realitzem els nostres tractaments prioritzant les tècniques més conservadores, biològiques i mínimament invasives.
  3. Individualitzem el tractament a través de la kinesiologia holística ja que testem quin serà el material més compatible per a cada persona.
  4. Eliminem les amalgames (obturacions que contenen mercuri) seguint un estricte protocol de seguretat tan pel pacient com pel odontòleg i la seva auxiliar.
  5. Higiene bucodental amb olis essencials i aigua d’ozó.
  6. Terapia Neural: ens ajuda a neutralitzar petites irritacions presents al sistema nerviós originades per focus irritatius a nivell de les dents i la boca estimulant la pròpia resposta immunològica inherent al cos humà.

 

ODONTOLOGIA HOLISTICA