Horaris: dilluns, dimarts i dijous de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h.
Dimecres de 9:00h a 18:00h. Divendres de 9:00h a 17:00h.
TRACTAMENTS

Solucions adaptades a cada necessitat

TRACTAMENTS

Odontologia preventiva i minimament invasiva

Odontologia preventiva

Avui en dia la prevenció en odontologia segueix sent la clau per conservar les dents i genives en condicions òptimes de salut, fet que ens permetrà arribar fins a edats avançades amb una boca sana i funcional.

Sens dubte la medicina i l’odontologia del segle XXI han avançat d’una manera molt important millorant la qualitat de vida dels pacients. La sofisticada tecnologia de diagnòstic per 3D, els innovadors microscopis operatoris, els implants dentals, els nous materials restauradors estètics i les últimes tècniques avançades de laboratori assistides per ordinador permeten oferir als nostres pacients solucions estètiques i de llarga durada als problemes dentals que presenten.

Però les nostres dents naturals continuen sent úniques i irrepetibles, per aquest motiu hem d’aprendre a cuidar-les per tal que facin la seva funció durant tota la nostra vida. Nosaltres t’ensenyarem a fer-ho per a que gaudeixis d’elles.

Odontologia mínimament invasiva

El nostre objectiu és la màxima conservació de l’estructura dental sana. Aquest enfocament modern de l’odontologia és possible gràcies a la utilització adhesius dentals d’última generació que permeten col·locar els nostres materials restauradors (composites) amb tècniques molt conservadores i mínimament invasives.

A més, a la nostra clínica disposem del revolucionari sistema Icon®, el primer producte de neteja de càries per infiltració a nivell mundial. En una sola sessió, simple, ràpid, sense anestèssia ni perforació de la dent el sistema Icon s’infiltra a la càries, la neteja i posteriorment sella la cavitat en lesions per càries incipients que afecten a l’esmalt o la dentina.