Horaris: dilluns, dimarts i dijous de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h.
Dimecres de 9:00h a 18:00h. Divendres de 9:00h a 17:00h.
TRACTAMENTS

Solucions adaptades a cada necessitat

TRACTAMENTS

Odontopediatria

De la mateixa manera que en Medicina existeixen Pediatres, en Odontologia existeixen Odontopediatres. Són aquells professionals que tenen una formació de Postgrau específica en el tractament odontològic a nens i nenes des que neixen fins l’adolescència. El seu objectiu és promoure uns hàbits en salut dental desde la infància i que els nens i les nenes puguin disfrutar d’una boca sana tota la vida.

A la primera visita, l’odontopediatra realitza una revisió bucodental general i valora la presència i el risc d’aparició de càries. Tanmateix dedica especial atenció en certs hàbits que poden influir negativament en la salut de les dents temporals i definitives, com la dieta o la manca d’una higiene correcta de les dents.

La importància de les dents de llet és fonamental en aquestes edats ja que la pèrdua d’una d’elles pot provocar alteracions en l’erupció de les dents definitives així com un deficiència en la eficàcia mastegadora.

Es recomana que la 1ª visita es realitzi abans dels 2 anys, moment en què totes les dents de llet són presents a la boca. És per això que necessiten la col·laboració dels pares i persones de l’entorn del nen o nena.