Horaris: dilluns, dimarts i dijous de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h.
Dimecres de 9:00h a 18:00h. Divendres de 9:00h a 17:00h.
TRACTAMENTS

Solucions adaptades a cada necessitat

TRACTAMENTS

Ortodòncia

L’ortodòncia és l’especialitat de l’odontologia que tracta els problemes de malposició de les dents.

Per què fer ortodòncia?

La realitat és que són molt poques les persones que tenen correctament alineades les dents de forma natural i és la ortodòncia el tractament més conservador i eficaç per corretgir aquesta malposició dental.

Gràcies a la ortodòncia:

  • Les teves dents estaran en òptima disposició per mastegar millor.
  • Serà més fàcil netejar les dents reduint el risc de càries i de malalties que afecten a la geniva i l’os que suporta les dents.
  • Tindràs un somriure més bonic i estètic millorant la teva autoestima.

Quan s’ha de fer?

Es recomana començar a revisar les dents dels nens i nenes a partir dels 4 anys per tal de poder detectar alguna alteració en la posició de les dents o bé en la forma de tancar.

En la gran majoria de casos l’ortodòncia s’ha d’iniciar entre els 12 i 13 anys ja que és en aquest moment quan ja han erupcionat les dents definitives i encara podem aprofitar el propi creixement natural del pacient per assolir un tractament més ràpid, còmode i estable en el temps.

No obstant això no hi ha límit d’edat per solucionar el problema de la incorrecte posició de les dents. Són cada dia més els adults els que opten per fer un tractament d’ortodòncia per gaudir dels beneficis d’una dentició ben ordenada.

 

Quina aparatologia es posa a les dents?

Invisalign

invisalignEs tracta d’un sistema d’ortodòncia invisible que consisteix en aplicar unes fèrules transparents i molt primes sobre les dents fetes a mida que són molt fàcils de treure i posar. Són molt còmodes de portar i es poden treure per menjar i raspallar-se les dents.

Aquestes fèrules apliquen una lleugera pressió en punts determinats de les dents que permeten el seu moviment fins a la seva correcte alineació. Cal tenir present que només estan indicades en casos seleccionats.

Brackets Radiance American Orthodontics

invisalignSón braquets totalment transparents, realitzats en zafir pur i adquireixen el color de la dent un cop s’adhereixen a ella. Són tan eficaços en el moment de generar el moviment de les dents com els clàssics braquets metàl·lics amb l’ avantatge de la seva apariència estètica.

No es tenyeixen ni canvien de color durant tot el tractament.